Bodrum çamlık dolmuş saatleri

Muğla / Bodrum · Son güncelleme:

Bu hattın bilgileri henüz ziyaretçiler tarafından doğrulanmadı; saatler hareketsaati.com arşivinden aktarıldı. Bu hattı kullanıyorsanız doğrulayın.

Muğla'da Bodrum ilçesinde çalışan Bodrum - Çamlık dolmuşu hafta içi ilk seferini 11:00, son seferini 19:30 saatinde yapar. Gün boyunca toplam 6 gidiş seferi bulunur. Hafta sonu ilk sefer 13:15, son sefer 19:30.

İlk Sefer
11:00hafta içi
Son Sefer
19:30hafta içi

Bodrum - Çamlık Dolmuş Saatleri

Bodrum - Çamlık · Gidiş · Hafta içi
Şu an--:--:--
Sıradaki sefer--:--
Hesaplanıyor…

Hafta içi · kalkış saatleri (6 sefer)

Bodrum - Çamlık hafta içi · kalkış saatleri
SaatKalkış saatleri
11:00 11:00
14:00 14:00
16:00 16:15
17:00 17:45
18:00 18:30
19:00 19:30

Saatler bildirilen kalkış saatleridir; trafik ve yoğunluğa göre birkaç dakika değişebilir. Bilgiler kullanıcı bildirimleriyle güncellenir.

Bodrum - Çamlık Dolmuş Ücreti 2026

Bu hattın ücreti henüz bildirilmedi. Ücreti bildir →

Bodrum - Çamlık Dolmuş Güzergahı

Bodrum - Çamlık dolmuşu Bodrum → Çamlık güzergahında çalışır; karayolu mesafesi yaklaşık 18,4 km, trafiksiz sürüş süresi 25 dakika civarındadır.

🗺️ Harita yükleniyor…

Harita verisi © OpenStreetMap katkıcıları. Güzergah çizgisi duraklara göre yaklaşık olarak çizilmiştir.

Bodrum - Çamlık Dolmuş Hattı Hakkında

Bodrum – Çamlık dolmuşu hakkında

Bu sayfa, Bodrum ile Çamlık arasında çalışan seferlerin arşiv kaydıdır; arşivde günde birkaç sefer ve cumartesi için ayrı saatler yer almaktadır.

Bodrum’daki güncel resmi hatlar MUTTAŞ tarafından yayımlanır; bölgenizdeki hat için Bodrum dolmuş saatleri sayfasındaki listeye bakın. Bu sayfadaki saatler doğrulanmamıştır.

Bodrum - Çamlık Dolmuşu Hakkında Sık Sorulanlar

Bodrum - Çamlık dolmuşu saat kaçta başlıyor?

Bodrum - Çamlık hattında hafta içi ilk dolmuş seferi saat 11:00 itibarıyla başlamaktadır.

Bodrum - Çamlık son dolmuş saat kaçta?

Bodrum - Çamlık hattında hafta içi son sefer saat 19:30 civarında yapılmaktadır.

Bodrum - Çamlık dolmuşu hafta sonu çalışıyor mu?

Evet. Hafta sonu ilk sefer 13:15, son sefer 19:30 olarak bildirilmiştir.

Bu hattın güncel durumu nedir?

Bugün bu hatla yolculuk ettiyseniz durumu diğer yolcularla paylaşın.

Hattın durumu

Notlu bildirimler kontrol edildikten sonra yayınlanır. Kişisel bilgi ya da plaka yazmayın.

Saat ve ücret bilgileri doğru mu?

Bu hattı kullandıysanız saatlerin doğru olup olmadığını bildirin. Saatler ziyaretçi bildirimleriyle güncellenir.

Bu hattın ücretini biliyor musunuz?

Bodrum - Çamlık dolmuşun güncel ücreti henüz bildirilmedi. Bu hattı kullanıyorsanız ücreti yazın; kontrol edildikten sonra herkes için yayınlanır.

Ücretler yalnızca kontrol edildikten sonra yayınlanır. Kişisel bilgi istemiyoruz.

Bu hatta bir sorun mu yaşadınız? Şikayet yazın.

Bodrum Bölgesindeki Diğer Dolmuş Hatları

Tüm Muğla dolmuş saatleri →