ⓘ Bu hattın bilgileri henüz ziyaretçiler tarafından doğrulanmadı; saatler hareketsaati.com arşivinden aktarıldı. Bu hattı kullanıyorsanız doğrulayın.
Konya'da Akören ilçesinde çalışan Konya - Akören dolmuşu her gün ilk seferini 06:00, son seferini 12:00 saatinde yapar. Gün boyunca toplam 13 gidiş seferi ve 13 dönüş seferi bulunur.
Akören, Konya’nın güneyinde, Çumra’nın ötesindeki küçük ilçelerden biridir. Konya merkezden karayoluyla yaklaşık 55 km’dir; yolculuk 1 saat civarında sürer.
Arşiv tablosunda sabah seferleri gidiş, öğleden sonra seferleri dönüş olarak verilmiştir. Saatler doğrulanmamıştır, yolculuktan önce teyit edin.
Konya - Akören Dolmuşu Hakkında Sık Sorulanlar
Konya - Akören dolmuşu saat kaçta başlıyor?
Konya - Akören hattında ilk dolmuş seferi saat 06:00 itibarıyla başlamaktadır.
Konya - Akören son dolmuş saat kaçta?
Konya - Akören hattında son sefer saat 12:00 civarında yapılmaktadır.
Bu hattın güncel durumu nedir?
Bugün bu hatla yolculuk ettiyseniz durumu diğer yolcularla paylaşın.
Saat ve ücret bilgileri doğru mu?
Bu hattı kullandıysanız saatlerin doğru olup olmadığını bildirin. Saatler ziyaretçi bildirimleriyle güncellenir.
Bu hattın ücretini biliyor musunuz?
Konya - Akören dolmuşun güncel ücreti henüz bildirilmedi. Bu hattı kullanıyorsanız ücreti yazın; kontrol edildikten sonra herkes için yayınlanır.
Ücretler yalnızca kontrol edildikten sonra yayınlanır. Kişisel bilgi istemiyoruz.
Bu sitede deneyiminizi iyileştirmek için çerezler kullanılmaktadır. Siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz. Detaylı bilgi için Gizlilik Politikamızı inceleyebilirsiniz.